Schoonmaken met water

Buitenruimtes schoonmaken zonder moeite

Als u grondig en moeiteloos wil schoonmaken, ook op moeilijke oppervlaktes onderhevig aan de inwerking van atmosferische deeltjes of waar manuele arbeid wordt verricht met besmeurende materialen, dan is de ideale oplossing ongetwijfeld een hogedrukreiniger.
De kracht van het water onder druk waarborgt hygiƫne en een uitstekend resultaat, veel beter dan de resultaten die u manueel kunt behalen.
Afhankelijk van het gekozen model en van het vermogen kan de hogedrukreiniger worden gebruikt om buitenruimtes schoon te maken, zoals: balkons, portieken, voetpaden, tuinpaden, de garage thuis, maar ook tankwagens en vrachtwagens.
Het zijn handige, resistente en betrouwbare machines die cementen paden vol mos, bankjes en trappen in hun oorspronkelijke staat terugbrengen. Ze zijn ook aangewezen om muren schoon te maken voor die worden geschilderd.
Hogedrukreinigers zijn ook onmisbare bondgenoten in de strijd tegen hardnekkige vlekken zoals ophopingen van slib, roest, vuil en afval. De oppervlakken worden weer als nieuw in een fractie van de tijd die zou nodig zijn als u manueel schoonmaakt.
En dan hebben we het nog niet over de toepassingen in landbouwgebieden, zoals het schoonmaken van het erf, van de kippenhokken en van de stallen, waar de hogedrukreiniger uitstekend werk levert.
 
© 2002-2014 Bemak Benelux NV
Wenenstraat, 7 - 2321 Meer - Tel 0032 (0)3 6850773 - Fax 0032 (0)3 685 0843
| voorwaarden en bepalingen | credits | info@bemakbenelux.be | all right reserved |
XHTML